Event: Discussion on how to improve publishing

From: £0.00

We would like to invite authors and publishing professionals to attend our sessions on how publishers can improve publishing. It will be a chance to share and identify problems, and put forward ideas that we can all take away.

Please sign up for either our afternoon or evening session on Friday 3rd December 2021 via Zoom. Auto-captions will be available.

The afternoon session will run from 1pm to 2.55pm. There will be a break for 5 minutes every 20 minutes or so.

  • 1pm (15 mins): Introduction to session, outlining aims and goals, housekeeping, other.
  • 1.15 (5 mins): Break
  • 1.20 (5 mins): Question is set (Problems in publishing)
  • 1.25 (15 mins): Discussion in breakout rooms
  • 1.40 (5 mins): Break
  • 1.45 (20 mins): Feeding back to main room
  • 2.05 (5 mins): Break
  • 2.10 (5 mins): Second question is set (Ideas and solutions)
  • 2.15 (15 mins): Discussion in breakout rooms
  • 2.30 (5 mins): Break
  • 2.35 – 2.55 (20 mins): Discussion in main room

The evening session will run from 6.30pm to 8.25pm and follow the same structure. 

  • 6.30pm (15 mins): Introduction to session, outlining aims and goals, housekeeping, other.
  • 6.45 (5 mins): Break
  • 6.50 (5 mins): Question is set (Problems in publishing)
  • 6.55 (15 mins): Discussion in breakout rooms
  • 7.10 (5 mins): Break
  • 7.15 (20 mins): Feeding back to main room
  • 7.35 (5 mins): Break
  • 7.40 (5 mins): Second question is set (Ideas and solutions)
  • 7.45 (15 mins): Discussion in breakout rooms
  • 8.00 (5 mins): Break
  • 8.05 – 8.25 (20 mins): Discussion in main room

 

Clear